Kategorije
Nekategorizirano

  Je li moguće da vam bivši bivši dečko nedostaje toliko da vas želi vratiti u svoj život.

Odgovor je pun da, to je apsolutno moguće. Tisuće parova svakodnevno se okupljaju jedan s drugim. Svaki je čovjek jedinstven, međutim zapazilo me da oni koriste zajedničke korake kako bi dobili svoj povratak. Srećom po tebe, sve sam zapisao. Nekoliko je presudnih koraka koje trebate učiniti, ali s druge strane postoje stvari koje ne možete učiniti ili ne možete reći. Pročitajte ovaj članak i otkrijte što su i kako vam mogu pomoći.
Ne šaljite darove Jedna od najgorih stvari koju možete učiniti je pokazati svom bivšem dečku koliko ga volite. To ne funkcionira na taj način i verbaliziranje vaše ljubavi ili slanje cvijeća na vas će u potpunosti pogriješiti.
Koliko je ludo to što šaljete poklone svojim bivšim dečkima. Možda će prihvatiti dar, ali to vam neće pomoći da mu vratite srce. Ovo što sada radite nagrađuje vašeg bivšeg za njegovo loše ponašanje.
Stvorite strah od gubitka Još jedan vrlo važan način da mu nedostajete jest stvaranje straha od gubitka u njegovom umu. Važno je odmah poduzeti akciju. Izbjegavajte započinjati kontakt sa bivšim već nekoliko tjedana. Da biste ovo pravilo radili više ne smijete telefonom, razgovarati, slati e-poštu ili SMS-e svom bivšem.
Ali kako je moguće vratiti ga s pravilom bez kontakta. Kao što ste već naučili verbalizirati svoju ljubav neće uspjeti. Ako vaš bivši iz nekog vremena ne čuje ništa od vas, pomislit će da vaš život traje čak i bez njega. Vaš bivši će svoju vrijednost shvatiti tek kad nema više.
Međutim, vaš će vam um možda još uvijek reći da taj pristup neće raditi za vas. Uzmite u obzir to ako radite ono što rade drugi parovi, dobit ćete iste rezultate. To će pomoći njegovu ozdravljenju dok ozlijeđuje vaše. Nakon nekog vremena više vam neće trebati, čak ni kao prijatelj. Nastavit će sa svojim životom i na kraju naći novog partnera. Međutim ako se to dogodi, ostajete sami i tada je već kasno da ga osvojite.
Važno je da mu dopustite da liječi sam. Neka se osjeća usamljeno i suoči se sa stvarnošću bez tebe. To malo ovisi od osobe do osobe, ali približno dvadeset i jedan dan imat će vrhunac usamljenosti. Tada je potpuno u redu da ga nazovem. Imajte na umu da tijekom ovog razdoblja nije dopušteno zvati bivšeg dečka. Međutim potpuno je u redu ako je on taj koji inicira kontakte s vama. Ako vas kontaktira, ne prekidajte se ili se ponašajte ljuti ili grubi. Ponašajući se kao kučka neće vam pomoći ni da ga vratite.
Ako slijedite ta dva ključna koraka, vaš bivši dečko nedostajat će vam dovoljno da vas poželim natrag. Naravno da ove dvije metode nisu jedini koraci koje trebate poduzeti kako biste ga vratili.
   .

Autor SMSpoznanstva

Najbolje stranice za upoznavanje | oglasi za poznanstva | ljubavni oglasi | seks oglasi | osobni kontakti | sms poznanstva | online upoznavanje | sms chat hrvatska

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.