Kategorije
Nekategorizirano

  Ljubav: Lijepa riječ i univerzalna emocija i najteža za razumjeti (još teže nego žene!).

Razlog je taj što u njega ima toliko drugih emocija da ove ostale emocije možete prepoznati kao odvojene, ali zapravo su formirane samo iz ljubavi.
Ljubav se sastoji od samilosti, požrtvovnosti, strasti, požude, posesivnosti, pa čak i bijesa. Zaista je teško razumjeti da ljutnja može biti oblik ljubavi, ali jest. Jer uglavnom u vama budi bijes zbog toga što voljeni ne rade ono što očekujete, definitivno je to oblik ljubavi. Dakle, ljubav je zaista teško razumjeti.
Sada dolazimo na temu Tinejdžerska ljubav: privlačnost ili prava ljubav. Zapravo, prema mom mišljenju, tinejdžerska ljubav je više privlačnost, a manje prava ljubav. Ne kažem da istinska ljubav ne postoji kod tinejdžera, ali u većini slučajeva to je samo privlačnost. Na primjer, ljubav koja započinje s koledža je prema mom mišljenju privlačnost (mogu biti izuzeci.) Jer su u ovoj dobi studenti najviše fascinirani prema suprotnom spolu i postali su iskreniji jedni prema drugima nego ikad prije. Također se mijenjaju prema željama svojih partnera samo za razdoblje u kojem su zajedno.
Drugi razlog je taj, jer danas postoji toliko konkurencije roditelji, pa čak i učitelji, stalno govore djetetu da su 11. i 12. ona dva razreda u kojima bi trebala studirati samo u svijetlu budućnost i ne obraćati pažnju na njih bilo koja druga stvar.
Nakon toliko napornog rada i priznanja, potisnute želje izbijaju što rezultira iznenadnom privlačnošću i misle da je to ljubav i to je jedini razlog što se dogodi toliko puno raspada. Jer kada provodite vrijeme sa svojim partnerom, samo ste tada upoznali prave kvalitete vašeg partnera i možda vam se ili neće svidjeti.
A to može biti razlog i razvodima koji se događaju i nakon ljubavnih brakova.
Momci ne mogu pomoći atrakciji, ali savjet je da ne vjerujete u ljubav iz prvog vida kad ste na fakultetu, dajte malo vremena za vezu i tada donesete odluku.
A za djevojčice posebno NE dopuštaju fizičku intimnost u novoj vezi.
Neki od vas mogu pomisliti da nisam u pravu kad kažem da je tinejdžerska ljubav samo privlačnost, ali dečki ne poričem činjenicu da se prava ljubav može dogoditi i da će istina prevladati sve te granice i pobijediti će nakon svega.
Jer prava ljubav je konačni pobjednik i nevjerojatna je i besprijekorna.
   .

Autor SMSpoznanstva

Najbolje stranice za upoznavanje | oglasi za poznanstva | ljubavni oglasi | seks oglasi | osobni kontakti | sms poznanstva | online upoznavanje | sms chat hrvatska

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.