Kategorije
Nekategorizirano

  Shvaćam da biste već znali da muškarci vole seks.

Ali možda ne znate zašto su muškarci tako obješeni na seks. Dopustite mi da brzo otkrijem zašto je seks muškarcima toliko važan: I žene vole seks, ali o tome nećemo govoriti u ovom članku.
1. Prvo je, naravno, ugodno !!!
2. Druga stvar je da je seks jedno od onih nekoliko stvari ili nekoliko područja u životu gdje se muškarci najviše približavaju drugom čovjeku. Žene poput vas mogle bi sjediti, razgovarati, smijati se, češljati se jedna drugoj i igrati se, možete sjediti jedna na drugu, prevariti se, maziti i biti ljubazne, bez ikakvog neodobravanja. Žene imaju ding-dong veze. , Žene imaju djevojački izlazak, sjede i razgovaraju, zabavljaju se. , Dok muškarci to ne čine. Ovdje na zapadu, to je gotovo tabu. Muškarci ne pričaju toliko. Muškarci ne komuniciraju toliko, a kada se dva muškarca okupljaju, uvijek postoji konkurentnost. Oni stoje jedno za drugo, dok se za žene kad se zbliže sa ženom odnose bolje. Dakle, seks omogućava bliski susret muškaraca koji iznutra žele s drugim ljudskim bićem. I u isto vrijeme koriste seks za komunikaciju.
3. Seks muškarcu nije samo ugodan, već je to i vrijeme kada muškarac prenosi svoj najdublji osjećaj da se boji verbalizirati ili nema vještinu verbalizacije. Mnogo žena priznaje da se muškarci otvaraju puno više za vrijeme ili nakon seksa. Mnogo špijuna koristi seks kako bi izvuklo glavne tajne od važnih muškaraca.
4. Muškarci vole seks jer je to za njega ego putovanje. Jednostavno voli zabijati. Što više žena boduje, to se veći i bolji osjeća. To diže njegov ego. Čak ćete i u životinjskom carstvu primijetiti da majmuni ili bilo koja životinja koja je na vrhu ljestvice imaju seks sa većinom žena. To je statusni simbol.
5. Seks omogućava muškarcima da oslobode nakupljanje spermija. Kad se njegove sjemenske vezikule napune spermijima, muškarci dobivaju biološki nagon za seksom i puštanje na slobodu. To je trenutak kada bi neki muškarci mogli imati seks sa gotovo bilo kojom ženskom i ne osjećati se emocionalno vezanom za njih. Mnoge žene ne mogu shvatiti ovaj aspekt muške seksualnosti.
6. I na kraju, ali sigurno ne najmanje bitno, muškarci vole seks jer se tim putem ili načinom reproduciraju. Muškarci vole seks.
   .

Autor SMSpoznanstva

Najbolje stranice za upoznavanje | oglasi za poznanstva | ljubavni oglasi | seks oglasi | osobni kontakti | sms poznanstva | online upoznavanje | sms chat hrvatska

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.