Kategorije
Nekategorizirano

  Jedna od najvećih stvari o svijetu danas je ta što zapravo možete voditi čitave razgovore s ljudima, a da ih nikada niste vidjeli ili ih usmeno razgovarali putem digitalnih medija na Internetu i slanja SMS-a putem telefona.

Jedna od glavnih prednosti ove vrste zavođenja je ta što omogućava puno prostora za pogreške, uređivanje i osiguravanje da sve što kažete ispada savršeno.
Međutim, čini se da mnogi muškarci tamo nisu u stanju pravilno komunicirati sa ženama kroz tako osnovnu stvar kao što je tekst. Sada se možete isključiti iz te gomile jer čitate pravi članak.
Kako poslati tekst djevojci – formula zavođenja teksta koja ne smijete propustiti ni po koju cijenu
– Početni dojam: ‘Prvi su dojmovi najvažniji’. Ona stara izreka još uvijek vrijedi, čak i putem SMS poruke. Ono što trebate učiniti je ostaviti toliko trajan dojam da ona ne briše vaš tekst. Ili, ako to uspije, zajamčeno će ga pamtiti godinama. Najbolji način za to je podebljanje. Dajte izjavu sa svojim tekstom „recite joj nešto nevjerojatno ili duboko priznajte – bilo šta kako biste bili sigurni da ona sjeda i primi vas na znanje.
– Tekstualni flerti: Flertovanje putem tekstualne poruke nije tako teško kao što zvuči. Sve što trebate je razbiti stvari na nekoliko jednostavnih cjelina. Trebate biti sigurni da ste joj dodijelili ‘kućno ime’ – nešto iz ranijeg razgovora koji će sigurno razumjeti. To će stvoriti iluziju da ste već u vezi. Zatim joj trebate poslati kratke slatke tekstualne poruke, pokazujući svoju brižnu stranu i naglašavajući vašu želju za njom.
Nakon što ste iscrpili ove savjete i još uvijek želite prijeći na sljedeću razinu, bez obzira na troškove, sigurno je koristiti skrivene taktike uvjeravanja žena. Da bi to bilo uspješno, trebate joj poslati tekstualnu poruku koja kuva riječi dizajnirane da potaknu njezine emocije i usidre ih u sebi.
   .

Autor SMSpoznanstva

Najbolje stranice za upoznavanje | oglasi za poznanstva | ljubavni oglasi | seks oglasi | osobni kontakti | sms poznanstva | online upoznavanje | sms chat hrvatska

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.