Kategorije
Nekategorizirano

  Industrija internetskih izlazaka veća je nego što mislite i unosnija nego što možete zamisliti.

Naravno, to znači da je i vrlo konkurentan. Veliki igrači ulažu velika sredstva kako bi dobili što veći povrat. Sve što može pomoći vašem poslovanju malo ispred sljedeće internetske stranice za upoznavanje je, dakle, vrijedna roba. U ovom članku želim vam reći o nekim malim promjenama koje lako možete ugraditi koje mogu značajno utjecati na vaše poslovanje putem interneta.
Znate onaj idiom “vrag je u detaljima”? To znači da bi vam male stvari u planovima ili shemama koje bi mogle biti zanemarene kasnije donijele veće probleme. E sad, nisam taj koji bi se planuo u detalje ili smrt planirajući; velika je slika uvijek najbolje gledište, ali trebamo imati platno visoke kvalitete na kojem ćemo oslikati našu veliku sliku. Alternativno, mislite na to kao na neku vrstu Feng Shuija.
Ispravljanje tih sitnica pruža posjetitelju svjesnu i / ili podsvjesnu percepciju vas i vaše web stranice. Često nešto vizualno jednostavno ne teče kako treba, neispunjeno je ili postoji osjećaj da nešto nije u redu. Vjerojatno ste i sami imali takav osjećaj u vezi sa web lokacijama koje ste posjetili. Možda je to bilo očiglednije; naiđete na izmicanje skočnih prozora i podmuklih oglasa za napad na vašu inteligenciju i brzo napustite. Čini se da je vlasnik web mjesta više zainteresiran za odabir oglasa nego za kvalitetan sadržaj. Kratkoročno razmišljanje, loše kvalitete web mjesta.
Pravopis i gramatika
Dvije stvari koje ljude mogu oduzeti prilikom posjeta web mjestu su pravopisne i engleske gramatičke pogreške. Jednostavna pogreška posjetitelja može nakratko zaustaviti, ometajući njihov misaoni proces i prekinuti čitanje vaše inače pažljivo izrađene stranice. Više grešaka i počinju se nervirati i možda čak napuštaju stranicu. Vjerojatno to nije stav svih posjetitelja, ali siguran sam da to ne bi željeli izgubiti u postotku. U najmanju ruku, ako želite izgraditi svoj posao i trebate sve posjetitelje koje možete dobiti, to je područje u koje biste trebali uložiti dodatni napor, ne samo za posjetitelje, već i za tražilice, Ni previše nisi zadovoljan pogreškama.
Bilo da ste poduzetnik u Delhiju ili webmaster u Parizu koji nudi web stranicu na engleskom jeziku, rad s Google prijevodom jednostavno neće uspjeti ako engleski nije vaš maternji jezik. Objavljivanje bez provjere izvornog govornika rizik je; priznajmo, ovo je prvo što će posjetitelj pročitati o vama. Srećom, postoji mnogo načina provjere teksta. Iako ni u kom slučaju nisu savršeni i cjeloviti, prvi je korak provjera pravopisa i gramatike ugrađen u vašu omiljenu aplikaciju. Vaša omiljena tražilica također će pronaći mnoge mrežne usluge koje nude besplatno i plaćeno provjeravanje i lektiru. Provedeno vrijeme, a možda i malo novca, ulaganje je u vaš posao koji zaista ne možete priuštiti.
Da bi zaobišli potrebu za provjerom teksta i uštedjeli nekoliko dolara, neki vlasnici web mjesta pribjegavaju plagijatu, pronašli su dobro mjesto i uzeli kopiju. Ni pod kojim uvjetima ne uzmite tekst s druge web stranice i stavite ga sami (osim, naravno, ako imate dozvolu vlasnika web mjesta). Prvo, vi ćete biti saznani (postoji mnogo načina i načina), i drugo, to će vas koštati mnogo više od nekoliko dolara. Riječ će brzo zaobići. Tamo ide vaša vjerodostojnost. Završit ćete na crnoj listi i vaše će poslovanje patiti, potencijalno katastrofalno.
Uz gomilu besplatnih alata, nema opravdanja (osim lokalne varijacije, kroz / kroz, itd., I zlouporabe – vidjeti dolje) za pravopisne pogreške. Engleski gramatika uopšte je drugačiji predmet. Gramatika je osnovna struktura izraza u engleskom jeziku, obično subjekt-glagol-objekt. To se pretvara u planinu vrlo često objektivnih i emotivnih pravila, smjernica, zakona i osobnih mišljenja. Sami gramatičari mogu biti skloni ljutim argumentima koji nisu previše udaljeni od polja borbe. Pa kakva šansa za nas ostale? Pa, još jednom, vaša će omiljena aplikacija imati ugrađenu provjeru gramatike, kao i internetske resurse koje će vaš omiljeni pretraživač pronaći, i besplatne i plaćene.
U engleskom jeziku postoji puno riječi koje zvuče isto, ali imaju različita pravopisa i značenja. Općenito, oni se neće pokupiti softverom za provjeru pravopisa i gramatike. Slijedi izbor najčešćih riječi koje se najviše zloupotrebljavaju i čini se da uzrokuju najviše zbunjenosti:
Tamo = Na tom mjestu, ne ovdje. “Kuća je tamo.”
Njihova = Odnosi se na “njih” i posjedovanje. “Ovo je njihova kuća.”
Oni su = kontrakcija njih i jesu. “Zatvaraju trgovinu.”
Hoće li rečenica i dalje imati smisla ako zamijenite:

* tamo s ovdje?

* njihovo s našim?

* s njima su?

Ako je odgovor da, upotrebljavate pravu riječ.
Vaš = posesivni oblik od vas. “Je li ovo tvoja kuća?”
Ti si = kontrakcija od tebe i jesi. “Ti (jesi) više nisi u Kansasu.”
Hoće li rečenica i dalje imati smisla ako zamijenite:

* Tvoj sa mojim?

* Ti si s tobom?

Ako je odgovor da, upotrebljavate pravu riječ.
I na kraju klasik:
Njegova = posjedni oblik izgovora. “Porota je donijela svoju odluku.”
To je = kontrakcija je ili je ima. “Kiša će (biti). Kiša pada.”
Kao apsolutni minimum koristite alat za provjeru pravopisa i gramatike, provjerite, provjerite i dvostruko provjerite. Na kraju dana ne možete pobijediti razumno obrazovanog izvornog govornika engleskog jezika koji bi bacio pogled na vaš tekst. Učinite to prije nego što stavite svoj tekst na internet i uklonit ćete još jedan razlog zbog kojeg posjetitelj može proći.
Dead Giveaway
Nisam se mogao sjetiti boljeg naslova koji bi dovoljno pokrivao to područje. Pod Dead Giveaway-om mislim na stvari koje odaju činjenicu da web mjesto nije spremno za javnost, treba više napora, identificira ga kao masovno proizvedeno klonsko mjesto ili ima vlasnika koji ne zanima prezentaciju svog poslovanja.
Jezik
Ako stranica nudi nekoliko jezika, mijenja li se sadržaj na pravi jezik i mijenja li cijeli tekst. Zašto imati odabir jezika ako dio stranice ostane na engleskom? Kako biste se osjećali kada bi stranica koja ste posjetili imala dijelove teksta na francuskom ili urdu nakon što ste odabrali engleski?
Budimo iskreni ovdje, ako na vašem mjestu za upoznavanja imate 50 jezika, morate imati 50 različitih prijevoda, uzimajući u obzir kulturološke razlike, promjene izgleda (njemačke i ruske riječi i izrazi mogu biti puno duže od engleskog, jezika Bliskog Istoka koji obično ima pravo na lijevo) i gramatičke razlike. Na primjer, u engleskom jeziku koristimo osobnu zamjenicu „You“, u njemačkom postoje dva ekvivalenta: Du i Sie, a na francuskom: Tu i Vous. Koje ste odabrali i jeste li odbili imenice na odgovarajući način? Jeste li vam provjerili prijevod izvornog govornika? Osim ako stvarno niste za međunarodnu publiku, držite se vlastitog jezika ili, možda, drugog ili trećeg zajedničkog jezika.
Uz sve to, ne zaboravite, morat ćete prevesti i svoje Uvjete i odredbe, privatnost, pomoć, često postavljana pitanja, stranice o kontaktima i tako dalje.
Ako tek započinjete i imate ograničen proračun, sljedeću godinu napravite višejezičnu stvar. Ostanite uz jezik koji zasad znate.
Završetak
Statičke stranice vaših web mjesta, na primjer, O, Uvjeti i odredbe, Privatnost, Kontakt, Često postavljana pitanja i slično, također su pokazatelj ozbiljnosti vlasnika svoje web lokacije. “U izradi”, “Uskoro”, i slično, jednostavno ih ne smanjuju. Ako nisu kompletni, web lokacija nije spremna za javnost. To je to.
Prošli tjedan sam provjerio web lokaciju koja je poslana radi uključivanja u naš direktorij upoznavanja, a sve stranice izbornika stvorile su mi pogrešku 404 – Stranica nije pronađena. Pogreška 404 neprihvatljiva na statičkim stranicama. Dobijate ih s vremena na vrijeme zbog izbrisanih profila i slično, gdje je profil indeksirao tražilicu, ali te bi ih trebalo otkriti i popraviti što je prije moguće. Alat za Google Webmastere ima funkciju provjere 404-a i upotrebe.
Sadrži li web stranica Uvjete i odredbe, privatnost i ostale odgovarajuće statičke stranice. Ako je odgovor da, postoji li zapravo sadržaj i odražava li sadržaj navedenu web lokaciju. Iznenadili bi vas broj web mjesta koja imaju prazne stranice s Uvjetima i odredbama privatnosti ili sadržajem, ali očito se odnose na drugu web stranicu ili tvrtku (događa se plagijat?).
pojedinostima
Postoje neke sitnice koje ponekad privlače oko. Jedan od takvih je i favicon. Ovo je mala ikona koja se pojavljuje u URL polju vašeg preglednika. Ako imate unaprijed izgrađeno mjesto, dolazi sa vlastitim odabranim uređajem. Ako ga ne promijenite, bit će korištena ta zadana postavka. Vjerojatno 90% web lokacija koje pregledavamo imaju zadane ikone. To je ujedno i pokazatelj razine interesa vlasnika za pokretanje profesionalnog web mjesta. Dobijanje već izgrađenog web mjesta za upoznavanja u redu je, ali molim vas dajte mu svoj identitet.
Također uobičajena web lokacija za upoznavanje je glavna slika kuće / naslovnice / odredišne ​​stranice. Pedeset identičnih stranica, malo drugačije boje tu i tamo. Samo nema individualnosti. Ako si ne možete priuštiti licencu iz skladišta slika, izađite s nekoliko prijatelja i fotografirajte se, ljubeći se, zagrljajući, sami, zajedno, dobili ste ideju. Budite drugačiji, budite jedinstveni.
Konačno
Nadam se da vam je ovo dalo nekoliko ideja za poboljšanje vlastite stranice. Sadržaj je kralj, ali pažnja na detalje je znak nekoga koga je briga što rade. Dobit ćete više povjerenja, više posjetitelja i vaše poslovanje imat će čvršći, rastući temelj ako se brinete o sitnicama.
   .

Autor SMSpoznanstva

Najbolje stranice za upoznavanje | oglasi za poznanstva | ljubavni oglasi | seks oglasi | osobni kontakti | sms poznanstva | online upoznavanje | sms chat hrvatska

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.