Kategorije
Nekategorizirano

  Stara, stara šala i opis za Internet oduvijek je bio da služi za ujedinjavanje svih ljubitelja seksa i to je višestruka strana svijeta.

(Sumnjam da bi se za one koji su zainteresirani za ropstvo Internet opisao kao “bili tu da služe za odvezivanje”!)
Bez obzira na vaš interes ili određeni odabir seksualnog života – na svjetskom webu očekuje vas put istraživanja.
Nesumnjivo postoji neželjena i nametljiva strana „seksa u vašem licu“ internetskog seksa. Paleta neželjene pošte za oglašavanje, slika ili videozapisa o stvarima o kojima nikada niste ni sanjali daje o tome svjedočanstvo.
Ali postoji i široko otvoreno tržište na kojem možete koncentrirati svoje interese s istomišljenicima i više nikada nikome ne smetati s različitim mišljenjima ili sukobljivim željama.
Jedan od takvih mora biti seks uživo.
Inače poznat pod nazivom Chat Live Chat ili Adult Cams, ovo je odjeljak industrije i životnog izbora koji iz godine u godinu raste vrlo brzo.
Do prije nekoliko godina web stranice koje nude takve usluge mogle su se računati u ruke i pol.
Danas biste morali posuditi ruke svog prijatelja, a vjerojatno i noge, kako biste dovoljno dobro računali. Izvrsne vijesti za one koji vole voajerizam ili egzibicionizam.
I tu se jakost ovog zanimanja zaista povlači na Internetu.
Live Sex Cams vam omogućuju igranje bilo koje strane uloge, ili čak i oboje istovremeno. Nemali broj drugih interesa ne može se pohvaliti takvim univerzalnim pokrivanjem, ponudom i izborom kao što je ovaj.
Sada se naginjem voajerizmu – ali jedinstvene prirode. I ja, kao i većina muškaraca za koje sumnjam, uživam veliko zadovoljstvo i uživanje gledajući ženu kako se svlači i igrati sa sobom. Ako mogu biti uključen u taj proces razmišljanjem i interakcijom razgovora s njom, kako se to događa, onda još bolje. No, također uživam u osjećajima koji su uključeni kad se nježno sputavam i koketiram s odjećom. Flertovanje je izgubljena umjetnost i vještina koju mnogi ne mogu savladati. (To bi zaista trebao biti olimpijski sport!)
Je li bolji od kontakta s kožom u stvarnom životu? Za mene – ne, nigdje blizu. Za druge sam uvjeren da će nekima biti bolje, nekima dosadno, a drugima zapravo ne jedno ili drugo.
No, kao dodatak zdravom i ugodnom seksualnom životu, interakcija s nekim preko web kamere u Live Sex Cams veliko je uzbuđenje i čini mi se dan da prođem uz prasak – ako se oprostiš s parom!
Raznolikost različitih tvrtki koje nude uslugu web kamera osigurava vam odabir različitih sustava i ogromnu – gotovo neiscrpnu ponudu žena s istomišljenicima.
Iako će se nešto takvo nesumnjivo naplaćivati ​​po minuti, troškovi su još uvijek ispod onoga što biste potrošili za uživanje u istoj razini interakcije u stvarnom životu!
I još važnije, na raspolaganju je kad god želite – 24/7, 365 dana u godini.
To je usluga za koju sam siguran da može samo nastaviti rasti. Na neki čudan način – i siguran sam, način razmišljanja da bi neki mogli naći i drugačiji od sebe – nudi i uslugu kojoj je to puno u korist.
U velikom brzinom, pod pritiskom i neprestanom tempu u kojem danas živimo, ušteda vremena je prioritet mnogih ljudi. Dok odnos između kamere i kamere nedostaje mnogo aspekata potpuno nestalog odnosa u stvarnom životu, on još uvijek može pružiti prijeko potreban poticaj mentalnom sustavu. Također može pomoći u uklanjanju jednog od najvećih čovjekovih problema – potrebe da se prepustite nekom obliku seksualne aktivnosti barem jednom dnevno – ako ništa drugo nego da se oslobodite pritiska.
Mnogi vide sesije Seks uživo kao nešto što je upravo uklonjeno iz iscrpljenog stranca koji nosi prljavi mac koji bljeska nekome dovoljno nesretnom da se upusti preblizu.
Sram zaista – jer vjerujem da pruža neophodnu i dobrodošlu uslugu u kojoj mnogi odrasli ne samo da uživaju, već i od njih imaju koristi.
Sve dok dobavljač to radi dobrovoljno – u čemu je onda problem?
   .

Autor SMSpoznanstva

Najbolje stranice za upoznavanje | oglasi za poznanstva | ljubavni oglasi | seks oglasi | osobni kontakti | sms poznanstva | online upoznavanje | sms chat hrvatska

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.