Kategorije
Nekategorizirano

  Internetsko upoznavanje jedno je od područja na kojem se najbrže razvija internet, ali prije nego što se prijavite na onoliko mjesta za pronalaženje, trebali biste znati da nisu svi stvoreni jednaki.

Da biste imali najsigurnije, najprijatnije internetsko iskustvo upoznavanja, prvo morate napraviti malo domaćeg zadatka.
Pronađite i pročitajte recenzije web lokacije koja vas zanima. Ako nude probno članstvo, upotrijebite ga da biste vidjeli kako se osjećate prema web mjestu nakon što ste unutra.
“Ne vjerujte svima koje sretnete”
Možda vam se svidjela činjenica da imate određenu količinu anonimnosti na web mjestu za upoznavanja, ali uvijek to zapamtite kao i svi ostali. Prije nego što počnete govoriti sve svoje tajne i dijeliti svoje najdublje osjećaje, prvo upoznajte osobu.
Ako web lokacija koju razmatrate nema barem jednu metodu za potvrđivanje identifikacije, nastavio bih tražiti onu koja to čini. Uglednija web mjesta imaju više tehnika koja koriste kako bi bili sigurni da su njihovi članovi oni za koje kažu da jesu.
Većina ovih stranica se plaća i koriste kreditnu karticu člana za provjeru ID-a. Neki koriste softverske programe za provjeru nekoliko statistika, uključujući dob, adresu, kriminalnu povijest, pa čak i jesu li ikada osuđeni za seksualno djelo. Zapamtite, ipak, vi ste na kraju odgovorni za vašu sigurnost. Iako dobra web mjesta za upoznavanje čine sve što mogu kako bi zaštitili svoje članove, uvijek koristite svoj vlastiti zdrav razum pri svakoj odluci koju donesete.
“Ako se osjećate kao da glumite u Fatalnoj privlačnosti …”
Prije nego što pritisnete gumb za slanje na zaslonu aplikacija za web mjesto za upoznavanje, provjerite ima li načina rješavanja neželjenih kontakata. To je obično jednostavno popravljanje, često samo klik gumba koji nekome onemogućuje slanje bilo kakve prepiske vama, a većina web lokacija ima tu značajku. Ono što želite potražiti je način kontaktiranja administratora u slučaju da iz nekog razloga gumb “blokiraj” ne obavi posao. Ovo je dobar primjer zašto biste trebali upoznati osobu prije nego što počnete davati osobne kontakt podatke.
“Savjeti za sigurnije iskustvo pojedinačnih upoznavanja – on-line i isključeno”
Većina ljudi koji čine internetsko web mjesto za upoznavanje samo su obični ljudi, poput vas i mene, koji traže nekoga posebnog s kojim bi dijelili svoje interese. Nažalost, čak i ako postoje zaštitni filtri, mjesta za pronalaženje mogu imati lošu jabuku ili dvije u bačvi. Pomoću sljedećih 5 savjeta povećajte sigurnost na mreži i izvan nje.

* Vaš javni profil ne bi trebao sadržavati nikakve osobne podatke za kontakt, poput telefonskog broja ili adrese.
  
* Ako niste spremni prenijeti razgovor na sljedeću razinu, ne dopustite da vas na to prisiljavaju nikoga. Ne upoznajte nekoga licem u lice dok se ne osjećate ugodno zbog toga.
  
* Vaših prvih nekoliko sastanaka trebalo bi održati na javnim mjestima. Netko vama blizak trebao bi znati kamo idete i s kime biste ih trebali nazvati kada se vratite kući.
  
* Stavite ograničenje na trajanje prvog sastanka. Ako stvari ne funkcioniraju dobro, znajte da imate izlaz.
  
* Za prvi sastanak dogovorite se da se negdje javite i vozite svoj automobil. Kasnije će doći vrijeme ako sve pođe dobro kod kuće.
Bonus tip
NIKADA, NIKADA ne radite sve što vam nije ugodno u bilo kojoj fazi veze. Dopustite da vas vodi zdrav razum, vaš unutarnji glas savjetuje vas i vaš osjećaj da utroba diktira odluke.
   .

Autor SMSpoznanstva

Najbolje stranice za upoznavanje | oglasi za poznanstva | ljubavni oglasi | seks oglasi | osobni kontakti | sms poznanstva | online upoznavanje | sms chat hrvatska

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.