Kategorije
Nekategorizirano

  Trećina samskih žena u dobi od 40 do 60 godina izlazi s mlađim muškarcima, najmanje 8 godina mlađim muškarcima.

Kako su žene napredovale financijski i obrazovno, više se ne vide “zaglavljene” u tradicionalnim ulogama iz kojih su se izbile. Sa pojavom kontrole rađanja i reklamni moćnici Madison Avenue nam guraju seksualnost u lice da bi nam prodali neki proizvod ili uslugu, žene proučavaju druge prepreke koje se sada mogu riješiti i razbiti; konkretno: dob.
Ako je žena u 24 godine mislila da je momak sa 24 godine vruć, zašto ga onda ne bi gledala na isti način kad napuni 40 godina? Budući da su ih žene u prošlosti često nosile na nos od strane društvenih više vremena, bile su sramne ili im nije bilo dopušteno da “odlaze tamo” svojom seksualnošću. Očekivalo se da će biti vjerne supruge, sjajne majke, kućni inženjeri i druge društveno prihvatljive uloge. S rijetkim izuzećem, bilo kakav pogled sa strane na mlađeg muškarca, koji bi mogao biti njihov sin, dočekao je s trenutnim otkazom i čitavom krivicom. Izvršeni su određeni filmovi koji osporavaju ove zablude: Ljeto 42. godine, Diplomirani su samo par. Bljesnite danas prema televizijskim emisijama poput Očajnih domaćica i činjenici da se žene osjećaju puno slobodnije i oslobođenije u izražavanju svoje senzualnosti, držite kondiciju ispravnim jelom i vježbanjem, pomlađujete svoje tijelo liposukcijom i implantatima grudi i dobrim … muškarcima počnite odgovarati. Sad kad može birati iz bazena muškaraca koji joj lažu uz noge, koga mislite odabrati?
Natečeni, umorni, opustošeni, prošli pored svog premijera ili mlađeg muškarca sa snažnim tjelesnim tijelom? Ona je u svojoj seksualnoj premoći, više nije vezana za plač bebe i muškarac koji ju je odavno prestao cijeniti. Čovjek za kojeg se držala gore, ali on zauzvrat. Još ga može upaliti, ali želi ugasiti svjetlo da “izvrši svoju dužnost” s njim. Dodajte miksu činjenicu da ako je bila početnička supruga, kad je njezin suprug pogodio krizno razdoblje srednje dobi i plasira joj se za isti model, samo što ima manje godina i prijeđenih kilometara, ona ostaje na hladnom. Pa, ne više. Ono što je dobro za gusku, dobro je i za gander. Okretanje je fair play. I svi oni klišeji koji su se, istina, istiniti, primjenjuju se u ovom slučaju. Kako se taj pokret za rušenje dobi između spolova primiče, vremenom će postati jednako prihvatljiv kao i stariji muškarci koji izlaze i ulaze u brak s mlađim ženama.
Kad žena pogleda oko sebe što je dostupno na tržištu, brzo je razočarana shvatila da je ono što je ostalo o muškarcima njezine dobi ili stariji, gubitnici i mentalni nedostaci, samocentrični narcisi i muškarci koji se predstavljaju žrtvama svojih bivših supruge; osakaćeni alimentacijom, tragaju za pažnjom djece koju vide samo svaki drugi vikend, prebačeni u život u stanu, dok bivša supruga čuva kuću, a nova žena ima sreću što će mrvice dobiti emocionalno, fizički, mentalno ili psihološki. Što ti momci uistinu mogu ponuditi? Nije ni čudo što žene na mlađe muškarce gledaju kao na održivu alternativu. Jednostavno nema mnogo vani u svijetu upoznavanja koje žele upoznati u vlastitom rasponu. Tako žene počinju preispitivati ​​svoje mogućnosti. Izlaze s djevojkama i dobivaju pažnju mlađih momaka. U početku se ovo može činiti čudnim i možda ga isprazne ili misle da je slatko. No kako vrijeme prolazi i shvaćaju da muškarci u njihovom dobnom rasponu nisu Princ Charmings kojem bi se nadali da će se sresti, mlađi dečki izgledaju sve bolje i bolje.
Nije tajna da žene svih dobnih skupina žele onu kemijsku navalu oksitocina u mozak koju su imali kao tinejdžeri kad su prvi put bili zlomljeni. Mlađi muškarac to može pružiti za njih. S mlađim muškarcem žena ima priliku ponovno se povezati sa svojom senzualnom stranom i seksualnošću. Ne mora žuriti sa orgazmom (lažno ili ne) starijeg tipa čija je izdržljivost prošla pored njega. I jesam li spomenuo postitalno cudanje? Što bi moglo biti bolje od gricanja mlađeg, cijenjenog muškarca koji je obožava i nema veliki debeli trbuh? (Žao mi je ako ovdje zvučim okrutno, ali izvještavam samo ono što čujem od žena s kojima sam razgovarao na ovu temu.)
Dakle, svi ti mladunci koji obožavate samouvjerene žene … radujte se. Možda će trebati žena s kojom želite provesti vrijeme da dođe okolo, ali dajte joj vremena i samo budite sami s njom. Mnogo žena još uvijek pronalazi svoj put i možda nisu sigurne je li to za njih ili ne, a iskustvo koje ima sa svojim “prvim” mladuncem pomoći će da ispriča priču.
(c) Fayr Barkley, dr. sc.
   .

Autor SMSpoznanstva

Najbolje stranice za upoznavanje | oglasi za poznanstva | ljubavni oglasi | seks oglasi | osobni kontakti | sms poznanstva | online upoznavanje | sms chat hrvatska

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.