Kategorije
Nekategorizirano

  Jedan od najzgodnijih novih trendova među mladićima je pronalaženje i zavođenje ‘cuge’ ili starije žene.

Čini se da je uzbuđenje susreta i zavođenja žene sa višegodišnjim iskustvom u krvi mladića širom svijeta. Od objavljivanja filmova poput The Graduate i American Pie, muškarci žele živjeti fantaziju o posteljini starije žene. Pa kako kažu u American Pie, “Bog blagoslovi Internet”, jer se susresti s cugom sada može provesti s relativno lakoćom. Kako? Da ti pokažem.
Prije nego što započnemo s ovim, prvo vam želim reći da je samo zato što je susret sa starijom ženom nov i uzbudljiv, i dalje ćete morati prema njoj postupati s poštovanjem. Mnogo je muškaraca toliko uzbuđeno da zaboravljaju da su i cuge žene, a ne razmišljaju samo o seksu. Žele se prema njima postupati lijepo i s poštovanjem, na isti način kao i prema bilo kojoj drugoj ženi.
Sada kada smo spomenuli tu činjenicu, kako možemo upoznati starije žene na mreži? Pa, dostupno je mnoštvo internetskih stranica za upoznavanje, a neke su usredotočene upravo na upoznavanje starijih žena. Ali u ovom vodiču želim razgovarati o većim web lokacijama za upoznavanja. Značajku pretraživanja možete jednostavno upotrebljavati za filtriranje žena unutar određenog dobnog raspona kada koristite značajku pretraživanja ili naprednog pretraživanja web stranice po vašem izboru. Preporučujem vam da isprobate OKCupid, Plenty of Fish ili Match. Što god odlučili, sve je to prilično jednostavno za traženje dobnog raspona.
Nakon toga moći ćete detaljnije usavršavati pretraživanje s ključnim riječima. Razmislite o glazbi koja vam se sviđa ili o hobijima u kojima uživate. Ako vam je to zajedničko, to vam olakšava udobnost. Također razmislite o sortiranju žena prema zadnjem prijavi, što će značiti da su aktivnije i traže sastanak.
Kad joj pošaljete tu prvu poruku, nemojte puno praviti razliku od razlike u godinama. Koristite iste okidače za privlačenje koje biste koristili sa ženom bilo koje druge dobi. Lagano zadirkujte, recite joj što vam se sviđa, kažite joj malo o sebi bez trzaja, a najviše od svega, nemojte se previše truditi.
Kako dalje komunicirate sa svojim potencijalnim psima, morat ćete biti lukavi s nekom strategijom kako ih zainteresirati, a zatim ih brzo dobiti na telefon, a slijedi sastanak. Postoji način da se to postigne. Možete saznati sebe pokušajem i pogreškama ili možete slijediti savjet nekoga tko je to učinio. Spremni ste zavesti starije žene putem interneta?
   .

Autor SMSpoznanstva

Najbolje stranice za upoznavanje | oglasi za poznanstva | ljubavni oglasi | seks oglasi | osobni kontakti | sms poznanstva | online upoznavanje | sms chat hrvatska

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.