Kategorije
Nekategorizirano

  Jednom kada početno uzbuđenje nove veze isparava, mnoge žene i muškarci počinju osjećati dosadu u svojoj vezi.

Svi smo doživjeli “zatišje” u našem seksualnom životu, posebno u dugoročnim vezama, karijeri, djeci, strpljenjima, lako je dopustiti da nam seksualni životi propadnu.
Imamo neograničene mogućnosti susreta s potencijalnim romantičnim partnerima na dohvat ruke, u rasponu od “nevinih” glavnih točaka društvenih medija, do programa “čisti grlo * * pomalo i gadno” za upoznavanje “poput Tinder-a, pa sve do zloglasne web stranice koja se temelji na aferi, sjetite se Ashley Madison ?
Da, mnogi ljudi u vezama izvor su zaljubljenika u stvarni život ili više njih koji imaju veze, ali koliko ih zapravo znači raditi, a koliko samo žudi za stimulacijom emocija? Ako provodite dovoljno dugo na aplikacijama i web lokacijama za upoznavanje, ubrzo ćete saznati da su susreti s ljudima licem u lice puno rjeđi kako biste pomislili. Doista, čini se da mnogi rado razgovaraju neograničeno. Iz toga mnogi stvaraju i dijele vrlo intimne veze gotovo poput odnosa koji postoje isključivo na mreži.
Da li se veza samo putem interneta smatra varanjem? Ako je odgovor na ovo pitanje „da“, onda na kojoj preciznoj razini emocionalne intimnosti prestaje to „koketiranje“ i početi se „varati“?
To oblačno područje je opasno i može se ubrzo objasniti sebi (osobno), tako da se počnete ponašati na način koji bi obično smatrali varanjem.
Da biste spriječili da opravdate svoje postupke prema sebi, morate razmisliti o tome kako biste prosuđivali da netko drugi radi ono što radite. Naročito ako je ovo radio vaš partner, a zatim i općenito prosuđivanje slučajne osobe.
Vjerojatno su ako osjetite i najmanju krivicu, vjerojatno ste prešli oznaku. Ako biste pokušali sakriti što radite od svog partnera, onda vjerojatno djelujete i malo sumnjivo. Možda biste trebali promijeniti strukturu svog odnosa, možda biste trebali komunicirati o svojim odnosima s partnerom.
Bilo kako bilo, razgovor preko interneta samo će vam ikada pružiti vrlo lagan osjećaj za tu osobu. Kao i svi koji su prije koristili internetske web stranice i aplikacije prije nego što mogu potvrditi, nakon što osobno sretnete nekoga, sve oklade su isključene i sve se resetira. Internetska interakcija postaje irelevantna gotovo odmah nakon sastanka. Bez obzira jeste li samci ili ne, trebali biste biti iskreni prema sebi i pokušajte otkriti ono što vam nedostaje u životu prije nego što isprobate internetsko druženje.
   .

Autor SMSpoznanstva

Najbolje stranice za upoznavanje | oglasi za poznanstva | ljubavni oglasi | seks oglasi | osobni kontakti | sms poznanstva | online upoznavanje | sms chat hrvatska

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.