Kategorije
Nekategorizirano

  U većini slučajeva kad čujete muškarca kako govori o ženi izvan žene, automatski pretpostavljate da je ona nevjesta iz pošte.

To više nije tako; ne s popularnim svijetom internetskih stranica za upoznavanje. Većina muškaraca, a možda se to odnosi i na vas, golica se ružičasto pri pomisli da će postati Azijanka njegovom mladenkom. A mnoge azijske žene vole ideju da se udaju za muškarca sa zapadne strane svijeta. Pa kako to možemo učiniti? Da, shvatio si. Web stranice za pronalaženje samo azijskih žena.
1. Znajte koja vas zemlja zanima
Nisu sve azijske djevojke stvorene iste. Tri najpopularnije zemlje su Tajland, Kina i Filipini. Iako možete vjerovati da sve djevojke s ovih prostora imaju iste osobine, one nemaju. Zapravo se i njihovi jezici značajno razlikuju. Prije nego što se pridružite internetskoj stranici za pronalaženje azijske supruge svojih snova, odlučite iz koje biste države željeli da bude.
2. Znajte što tražite
Prije nego što dizajnirate svoj profil, znate šta tražite od svoje supruge. Morate imati na umu da su azijske žene vrlo odane i pobožne, a njihovo je ponašanje besprijekorno. Te žene traže muža s kojim će provesti ostatak svog života. Ako jednostavno želite dobro vrijeme, možda biste trebali preispitati svoju odluku. Ako želite živjeti u Sjedinjenim Državama, to pojasnite. Nikad ne znate kakva je njezina obiteljska situacija. Ako ona ima djecu ili imate djecu, to pojasnite. Također želite biti iskreni prema svojim godinama. Pravilo je da vaša buduća supruga ne bi trebala biti više od 10 godina mlađa od vas. Ako želite s njom provesti ostatak svog života, morate imati što više zajedničkog s njom.
3. Vaš profil
Iskreno, vaš se profil ne mora puno razlikovati kada pokušavate naći azijsku ženu, nego kad pokušavate naći utakmicu sa ženom u Sjedinjenim Državama. Glavni će problem biti jezična barijera. Zbog toga želite objaviti što više laskavih slika o sebi, ali provjerite jesu li aktualne. Lijep udarac u glavu je dobar, a onda ste možda nekolicina vas uključeni u aktivnosti u kojima uživate, kao što su veslanje ili bavljenje bilo kojim sportom.
4. Odabir pravog web mjesta za upoznavanje
Postoje brojna internetska web mjesta za pronalazak koji se vrte oko azijskih žena. Ovdje morate biti oprezni. Neke su stranice usmjerene prema Tajlanđankama, neke s Filipina, a druge iz Kine. Ovdje je prikaz vaših mogućnosti.
Neke web stranice nude prevoditeljske usluge što je od velike pomoći ženama koje uopće ne mogu govoriti engleski. Nažalost, naplaćuju vas svaki put kad komunicirate, što se može brzo nadograditi. Iako su od pomoći, morate biti oprezni. Ove su web stranice više za vaš novac, a ne za pomoć pri pronalasku azijske nevjeste svojih snova. Jedno takvo mjesto je Chnlove.
Još jedna opcija koja vam je, i vjerojatno najbolja, je pridruživanje mjestu koje vam naplaćuje mjesečnu ili godišnju naknadu. Nakon plaćanja naknade možete kontaktirati ženu koja vas zanima koliko želite. Azijska web mjesta za upoznavanja poput ovih uključuju azijske poljupce i filipinski Kupid.
Posljednji izbor, i po mom mišljenju najgori, su besplatne stranice. Uključuju datum u Aziji ili AsiaFuns. Dok ne morate platiti ni jedan denar, mnoge azijske žene vani su prevarante. Tu se ubrajaju i prostitutke koje jednostavno žele izvući novac iz vas, ili još gore, vaše osobne podatke za počinjenje prijevare. Postoji mnogo načina da pronađete azijsku ženu koju želite uz pomoć internetskih stranica za upoznavanje, ali morate biti oprezni. Ako vas ona zaista vrijedi pronaći, platit ćete godišnju naknadu i dobiti pravu ženu za vas.
   .

Autor SMSpoznanstva

Najbolje stranice za upoznavanje | oglasi za poznanstva | ljubavni oglasi | seks oglasi | osobni kontakti | sms poznanstva | online upoznavanje | sms chat hrvatska

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.